VASTGOED EN BOUW

Loopt uw samenwerking in een vastgoedproject vast? Heeft u een geschil over garantie of meerwerk? Is er een onroerende zaak aan u geleverd met een gebrek? Komt uw (ver)huurder zijn afspraken niet na?

Van oudsher is ons kantoor goed bekend met de vastgoed- en bouwwereld. Wij staan al vele jaren cliënten bij die actief zijn binnen deze branche, zoals ontwikkelaars, bouwondernemingen en toeleveranciers in de bouw. Wij hebben dan ook ruime ervaring op het gebied van het civiele vastgoedrecht. Dit betreft onder meer het civiele bouwrecht, de koop/verkoop van onroerende zaken en de (ver)huur van bedrijfs- en kantoorruimte en woningen. Wij zijn vertrouwd met de samenwerkingsvormen binnen deze branche en adviseren onze cliënten daarbij, ook als er geschillen ontstaan. U kunt bij ons terecht voor zowel adviezen als voor gerechtelijke procedures en arbitrageprocedures bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Uiteraard zijn wij ook uw sparringpartner op gebied van vastgoed en bouw.

Over Ons

Over Langerak Van Roest Advocaten

Marc Langerak en Huibert-Jan Van Roest vormen de basis van ons kantoor. Onze cliënten, vooral ondernemers, zetten ons in op het gebied van arbeidsrecht, vastgoed & bouwrecht en ondernemingsrecht in de logistieke praktijk.

We behandelen alle kleine en grote zaken binnen deze rechtsgebieden en schuwen een complexe juridische uitdaging met grote (internationale) belangen niet, maar daarnaast staan we ook zo nu en dan een particulier bij. We kennen het spel als geen ander. In alle zaken is Langerak Van Roest Advocaten “advocaat op maat”, scherp, to-the-point, strijdvaardig en snel. We voelen ons thuis in de rechtbank en gaan een stevige strijd in de rechtszaal niet uit de weg.

0
Over Ons

GESCHIEDENIS

De oorsprong van Langerak en Van Roest Advocaten ligt logischerwijs in de samenwerking tussen Marc Langerak en Huibert-Jan van Roest, die al jaren als juridisch team functioneerden binnen de commerciële advocatuur. Op 1 oktober 2014 richtten zij hun eigen kantoor op dat zij vestigden in Utrecht.

Vooruitgang boeken, succes behalen en winnen.

Twee advocaten met elk een eigen inbreng en een duidelijke gemeenschappelijke drive: vooruitgang boeken, succes behalen, winnen. Daarbij staat het belang van onze cliënten altijd voorop.

  • Uitgepraat met uw slecht presterende contractspartij en wilt u procederen?
  • Wordt u geconfronteerd met een ontslag?
  • Wilt u een zakelijk geschil beslechten?
  • Heeft u een vraag over een commercieel contract of over een huurkwestie?

Neem Contact Op

Contact opnemen met Langerak Van Roest Advocaten?