INCASSO

U wacht al (te) lang op betaling?

Wij hebben ruime ervaring met incasso’s en helpen u op een effectieve wijze met het innen van uw vordering. Lukt dit niet zonder tussenkomst van de rechter? Wij leggen zo nodig beslag op bezittingen van de wanbetaler en voeren een incassoprocedure voor u, overal in Nederland en ook daarbuiten met assistentie van onze internationale partners.

Uiteraard stemmen wij onze werkwijze af op uw wensen en het financiële belang van de zaak. Wij weten van aanpakken en schuwen de gang naar de (kort geding) rechter niet. Wij hebben hier veel ervaring mee. Kortom, als u uitgepraat bent met uw wanbetalers, dan helpen wij u graag met onze efficiënte aanpak naar resultaat.

Heeft u regelmatig te maken met wanbetalers of heeft u meerdere openstaande rekeningen die geïnd moeten worden? Wij bespreken graag met u de voordelen van een langlopende samenwerking met ons kantoor bij het innen uw vorderingen. Wij staan open voor alternatieve beloningsvormen, zoals bijvoorbeeld een resultaatsafhankelijke component in de beloning voor onze inzet.

 

Over Ons

Over Langerak Van Roest Advocaten

Marc Langerak en Huibert-Jan Van Roest vormen de basis van ons kantoor. Onze cliënten, vooral ondernemers, zetten ons in op het gebied van arbeidsrecht, vastgoed & bouwrecht en ondernemingsrecht in de logistieke praktijk.

We behandelen alle kleine en grote zaken binnen deze rechtsgebieden en schuwen een complexe juridische uitdaging met grote (internationale) belangen niet, maar daarnaast staan we ook zo nu en dan een particulier bij. We kennen het spel als geen ander. In alle zaken is Langerak Van Roest Advocaten “advocaat op maat”, scherp, to-the-point, strijdvaardig en snel. We voelen ons thuis in de rechtbank en gaan een stevige strijd in de rechtszaal niet uit de weg.

0
Over Ons

GESCHIEDENIS

De oorsprong van Langerak en Van Roest Advocaten ligt logischerwijs in de samenwerking tussen Marc Langerak en Huibert-Jan van Roest, die al jaren als juridisch team functioneerden binnen de commerciële advocatuur. Op 1 oktober 2014 richtten zij hun eigen kantoor op dat zij vestigden in Utrecht.

Vooruitgang boeken, succes behalen en winnen.

Twee advocaten met elk een eigen inbreng en een duidelijke gemeenschappelijke drive: vooruitgang boeken, succes behalen, winnen. Daarbij staat het belang van onze cliënten altijd voorop.

  • Uitgepraat met uw slecht presterende contractspartij en wilt u procederen?
  • Wordt u geconfronteerd met een ontslag?
  • Wilt u een zakelijk geschil beslechten?
  • Heeft u een vraag over een commercieel contract of over een huurkwestie?

Neem Contact Op

Contact opnemen met Langerak Van Roest Advocaten?