Wat Doen Wij?

Aansprakelijkheid

Is er een gebrekkig product aan u geleverd? Heeft iemand schade veroorzaakt aan uw bezittingen? Heeft u schade geleden door een verkeerd advies? Wordt u aansprakelijk gesteld voor schade van een ander? Wordt u geconfronteerd met een beslag?

Read more

Arbeidsrecht

Is er een verstoorde verhouding tussen werkgever en werknemer, of een conflict op de werkvloer? Overweegt u een ontslag? Vragen omtrent re-integratie van zieke werknemers? Wordt er een reorganisatie aangekondigd?

Read more

Ondernemingsrecht

Heeft u een geschil met uw mede-aandeelhouder? overweegt u een ontslag van de bestuurder van uw vennootschap? Wilt u een gezamenlijke onderneming ontvlechten? Wilt u uw onderneming herstructureren?

Read more

Vastgoed en bouw

Staakt de ontwikkeling van een bouwproject? Heeft u een geschil over meerwerk? Is er een onroerende zaak aan u geleverd met een verborgen gebrek? Komt uw onderaannemer zijn afspraken niet na? Wij hebben ruime ervaring op het gebied…

Read more

Contracten

Wilt u een overeenkomst op laten stellen, zoals een NDA, een overnameovereenkomst, of een distributie- of agentuurovereenkomst? Komt uw wederpartij een overeenkomst niet na, of wilt u zelf onder een contractuele…

Read more

Neem contact op

Maak nu vrijblijvend een afspraak met ons team voor advies.

maak nu een afspraak