Onze Werkwijze

Langerak \ Van Roest Advocaten vindt dat iedereen moet doen waar hij goed in is. Dat levert de meeste positieve energie en successen op. Ondernemers moeten dus vooral doen waar ze goed in zijn, namelijk ondernemen. Alle afleiding van uw core business in de vorm van juridische vraagstukken nemen wij graag bij u weg. Zodat u kunt doen wat u het liefst en het best doet. En wij wat wij het liefst en het best doen.

Langerak \ Van Roest Advocaten is ervan overtuigd dat vernieuwing de schakel is tot succes in de huidige samenleving. Dat geldt voor u als ondernemer, en voor ons als advocaat en adviseur. Vernieuwing kan zitten in een nieuw product, maar ook in een werkwijze, samenwerkingsconstructie of onverwachte procesgang. Wij zoeken altijd naar nieuwe wegen om u van het beste advies te voorzien.

Langerak \ Van Roest Advocaten is er om ondernemers te helpen juridische problemen op te lossen en te voorkomen. Wij zoeken altijd naar de meest effectieve en efficiënte aanpak van uw vraag of probleem. Creativiteit en maatwerk staan daarbij voorop.

Ons kantoor kenmerkt zich door:

Vertrouwen als basis

De basis voor succes in juridische zaken is vertrouwen. We vinden een duurzame relatie tussen cliënt en advocatenkantoor dan ook heel belangrijk. Wij vertrouwen onze cliënten in het doen van hun business en zij kunnen op ons aan voor de correcte juridische adviezen en afhandeling van zaken. Dit betekent onder meer: afspraak is afspraak en uiterste zorgvuldigheid en discretie in onderzoek, analyse, advies en juridische afhandeling van zaken.

Zakelijk mensgericht

Bij het oplossen van een conflict streven we ernaar om hard te zijn op de inhoud en zacht op de persoon. Een stevige inhoudelijke aanpak sluit een goed gesprek met uw wederpartij niet uit. Er zijn meerdere wegen naar een oplossing.

Praktisch en concreet

We zetten onze tanden graag in abstracte, complexe vraagstukken die vragen om creatieve oplossingen. We hebben de focus daarbij liever op de mogelijkheden, dan op onmogelijkheden. We houden van praktische en concrete adviezen, zodat u zelf de goede keuzes kunt maken bij het runnen van uw bedrijf. Heeft u een vraag op een terrein waarin wij niet thuis zijn, dan verwijzen we u graag naar een collega uit ons netwerk.

Financieel transparant

Behalve van effectief adviseren en procederen houden we van efficiëntie in ons werk en van heldere financiële afspraken voor alle partijen. We staan hierbij open voor vernieuwende samenwerkingsconstructies.