Team

Langerak \ Van Roest Advocaten heeft een deskundig en ervaren team van advocaten, dat alle rechtsgebieden in de commerciële advocatuur beslaat.

Ons team bestaat uit:
Marc LangerakMarc Langerak, partner 

Marc Langerak studeerde in Utrecht Nederlands Recht in twee afstudeerrichtingen: Privaatrecht en Economisch Publiek- en Bedrijfsrecht. Daarnaast rondde hij de postacademische specialisatieopleiding Corporate Transactions aan de Grotius Academie af. Sinds 1998 is hij werkzaam als advocaat in de commerciële rechtspraktijk. Vanaf 2007 was hij partner bij een Utrechts advocatenkantoor. In 2014 richtte hij samen met Huibert-Jan van Roest het huidige kantoor op.

Heeft u bijstand nodig in onder meer geschillen rondom (commerciële) contracten, vastgoed en ondernemingsrechtelijke kwesties? Dan kunt u terecht bij Marc.

Kennis maken? Neem contact op met Marc Langerak…

 

3Huibert-Jan van Roest, partner 

Huibert-Jan van Roest studeerde in Utrecht, met als afstudeerrichting Recht & Onderneming. Als ondernemende student runde hij in zijn studententijd al een bedrijfje in juridisch advies rond web-based businesses. Vervolgens maakte hij de stap naar de advocatuur. Na een periode bij een Utrechts advocatenkantoor, zette hij in 2014, samen met Marc Langerak het huidige kantoor op.

Met vragen over arbeidsrecht en ondernemersgeschillen moet u bij Huibert-Jan zijn. Als liefhebber van het debat houdt hij ervan om in de rechtszaal te staan, maar een goed onderhandelingsresultaat buiten de rechtszaal om geeft hem net zoveel voldoening.

Kennis maken? Neem contact op met Huibert-Jan van Roest…

 

Hugo (bijgesneden)
Hugo Wolterink, juridisch medewerker

Hugo Wolterink is werkzaam bij Langerak \ Van Roest advocaten als juridisch medewerker. Hugo verleent ondersteunende werkzaamheden aan het advocatenteam, en schuwt daarbij een inhoudelijke uitdaging niet.

 

 

 

 

 

Kennis maken? Neem contact op met Hugo Wolterink…