Over Ons

Over Langerak \ Van Roest Advocaten

Marc Langerak en Huibert-Jan Van Roest vormen de basis van ons kantoor. Onze cliënten, vooral ondernemers, zetten ons in op het gebied van arbeidsrecht, vastgoed & bouwrecht en ondernemingsrecht in de logistieke praktijk. 

We behandelen alle kleine en grote zaken binnen deze rechtsgebieden en schuwen een complexe juridische uitdaging met grote (internationale) belangen niet, maar daarnaast staan we ook zo nu en dan een particulier bij. We kennen het spel als geen ander. In alle zaken is Langerak \ Van Roest Advocaten “advocaat op maat”, scherp, to-the-point, strijdvaardig en snel. We voelen ons thuis in de rechtbank en gaan een stevige strijd in de rechtszaal niet uit de weg. We bedenken graag verrassende processtrategieën waardoor we geschillen snel, effectief en (kosten)efficiënt kunnen oplossen. Als een oplossing buiten de rechtbank om tot de mogelijkheden behoort zijn we graag bereid om namens u een onderhandeling aan te gaan.

Het grootste deel van onze cliënten is ondernemer. Zij worden regelmatig geconfronteerd met vraagstukken op het gebied van aansprakelijkheid en contracten. Wij staan onze cliënten bij op het gebied van het arbeidsrecht, het vastgoed/ en bouwrecht, het ondernemingsrecht, het insolventierecht, en binnen de logistieke praktijk. Hoewel we een Utrechts kantoor zijn, kijken we verder dan onze stads- en landsgrenzen. We mogen zowel Nederlandse als internationale ondernemingen tot onze klantenkring rekenen. Samenwerkingen met buitenlandse cliënten en (advocaten)kantoren zijn onderdeel van onze dagelijkse praktijk.