NIEUWS

Gastcollege faillissementsrecht door Teunis Broer op IVA-Driebergen

+ 13.05.2016 | Author: Marc Langerak

Naast onze dagelijkse praktijk, verzorgt ons kantoor zo nu en dan ook gastcolleges. Onlangs heeft Teunis Broer als gastdocent voor studenten van de Business School IVA-Driebergen een college gegeven over het faillissementsrecht. IVA Driebergen verzorgt MBO- en HBO-opleidingen op het gebied van Nautisch en Automotive-Business Management. Door het delen van zijn ervaring als curator en advocaat heeft Teunis de studenten een inkijkje gegeven in de wijze waarop een faillissement in de praktijk verloopt. De lessen zijn door de studenten positief beoordeeld.

Met het verzorgen van gastcolleges wil Langerak \ Van Roest Advocaten zowel nu als in de toekomst een bijdrage blijven leveren aan de verdere kennisontwikkeling van de studenten van de IVA-Driebergen.