NIEUWS

Debattraining van een advocaat

+ 15.01.2016 | Author: Huibert-Jan van Roest

Anderen overtuigen. Het is onze dagelijkse praktijk. Die kennis komt niet alleen van pas in de advocatuur, maar ook in allerlei andere takken van sport in het bedrijfsleven. Ons kantoor biedt daarom trainingen op maat aan, die gebaseerd zijn op formats uit de wereld van het debatteren, en pleittechnieken uit de advocatuur.

Als advocaat en voormalig Nederlands Kampioen Beleidsdebatteren, verzorg ik trainingen op maat, waarin deelnemers niet alleen getraind worden in overtuigend en gestructureerd spreken, maar ook in het scherp luisteren en het analyseren van argumenten van anderen.  Recent heb ik een training gegeven in het kader van het Early Talent Program van SAP Nederland. Deze werd buitengewoon goed ontvangen, en deelnemers eindigden de dag dan ook met een spectaculair finaledebat.

Als u interesse heeft in een training, neem dan vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak.